Algemene voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden

D Ruiter / Strikkies
KvK nr 77882938
Btw nr  NL0032572221B36

Strikkies hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Strikkies om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).
Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Strikkies. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.
Betalen
We hebben voor Nederland de volgende betaalmogelijkheid gekozen: PAYPAL, IDeal, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS  Bank. Achteraf betalen met Klarna.

Levering
Strikkies zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Strikkies behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten aan ontleend worden. Strikkies  is niet verantwoordelijk voor het door de consument verkeerd invoeren van het afleveradres.
Verzending
Artikelen worden verzonden via Postnl als de betaling ontvangen is. Strikkies is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Postnl.
Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, wordt de order voor 16.00 uur direct verwerkt. Wij verzenden postpakketen via Postnl. Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). Normaal gesproken heeft u dan uw bestelling de volgende dag al in huis. (Dus met uitzondering van zon- en feestdagen) Houd bij bijzondere dagen a.u.b. rekening dat uw bestelling langer onderweg kan/kunnen zijn. Denk bijv. aan de blackfriday, sinterklaas en kerst.   Wilt u graag uw traceercode ontvangen? stuur ons dan een mail (info@bystrikkies.nl) met uw order nummer, dan krijgt u deze via de mail van ons. (Mail kan in spam terecht komen)
Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen , hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro.
Ruilen/Retourneren
Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retourenring enkele voorwaarden.
Voorwaarden
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;
Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen met originele aankoopbon
Naar: Strikkies, Maalsteen 1 , 8102 DM , Raalte
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen.
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, deze kosten zijn voor u zelf.
Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd.
Klachtenafhandeling
Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de levering van de diensten van Strikkies dan kunt u ons een email (info@bystrikkies.nl) sturen. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen afhandelen en u via e-mail en/of telefonisch benaderen

Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.